ART URBÀ

🖠GENERADOR D'UN ESPAI DE CONVIVÈNCIA A L'ESCOLA🖠

El dilluns 6 de Novembre vaig assistir a una conferència sobre l'art urbà en l'actualitat i com convergeix amb l'educació. 
A més dels convidats a la xerrada (alguns artistes com Duque) van assistir poques persones, i em va sorprendre el fet que ningú de la meua edat estiguera present. Si ens parem a pensar-ho, l'art té moltes branques i una d'elles és l'urbà, el que es troba més prop de la gent del carrer, el més senzill de trobar per tot arreu, quan caminem pels carrers, etc. 

Em va agradar moltíssim l'hora i mitja de xerrada, perquè a part de comentar-nos Yolanda el seu projecte amb Sector Aéreo (el qual em resulta bonic i fóra del que és comú, ja que el grup estava format per alumnes joves però també per gent que havia deixat els estudis però que gràcies a aquest projecte han tornat al camí de l'educació) vam ser testimonis del muntó de graffitis diferents que es poden trobar tot arreu del món, en països com Colombia i Grècia o en ciutat espanyoles com Barcelona i Albacete. 

Personalment, algunes de les propostes que van fer els dos coordinadors de la xerrada em van recordar als diferents models de dissenyar un currículum, de manera lliure i completa d'expressivitat: la manera de pintar, les tipografies dels graffitis, conéixer graffiters i artistes com Miguel Ángel o Dalí amb l'objectiu de veure en més profunditat l'art renaixentista provoca en les xiquetes un afany de descobriment i ganes d'aprendre noves coses.


                                          
            

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La nadala dels refugiats

Introspecció de grup

SETMANA DEL 11-15 DE SETEMBRE