Violència de gènere

Minut de silenci, en la Universitat en record de Jessica Bravo, assassinada a Elda per la seua exparella


El Consell de Direcció de la Universitat de València ha invitat a la comunitat universitària a concentrar-se a les 12 hores de hui divendres 10 de novembre a les portes dels centres de la Universitat per a unir-se al minut de silenci convocat per la Generalitat Valenciana en record de Jessica Bravo Cutillas, assassinada a Elda per la seua exparella quan anava a recollir el seu fill a l’escola.

⇢El passat 10 de novembre a les 12 del migdia vam baixar de classe per anar fins a la Facultat d'Economia a fer un minut de silenci per l'assassinada en Elda per violència masclista i de gènere. Jessica Bravo, una jove que anava a arreplegar al seu fill al col·legi va ser brutalment disparada pel seu ex, després d'haver tingut múltiples denúncies i ordres d'allunyament.
Personalment, aquest succés em va fer sofrir i vaig sentir-me impotent per no poder fer res per la quantitat de dones que sofreixen aquests esdeveniments. No ho sabem però és possible que en un futur nosaltres, les dones d'ara, puguem ser víctimes d'aquesta violència, perquè quan toquen a una dona ens fan mal a totes.

Des del punt de la didàctica i el que té a veure amb l'assignatura podríem tornar a ressaltar el fet d'educar els fills i les alumnes en la igualtat, no en fer un sexe superior a l'altre. Hem de respectar-nos com a persones i no llevar la vida a la gent que ens envolta per les nostres obsessions.
Les persones som lliures i tenim total llibertat per viure com volem, i si algú ens fa mal, haurem d'allunyar-nos i protegir-nos, per protegir el nostre futur.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La nadala dels refugiats

Introspecció de grup

SETMANA DEL 11-15 DE SETEMBRE