ÚLTIMA SETMANA!

Resultat d'imatges de bon nadal

Ja estem en l'última setmana d'aquest quadrimestre! És increïble com ha passat el temps, quan pareix que va ser ahir quan baixàrem al pati en classe de didàctica per fer les presentacions en un rogle totes les companyes i companys per conèixer-nos un poc més. I ara, estem ja en el Nadal damunt, i com no, amb els exàmens 😭

El dimarts, continuarem amb la nostra unitat didàctica. La cosa avança molt bé, és més, la cosa està quasi acabada i la veritat és que estem molt satisfetes de com està quedant el treball. Fer aquest treball, i bé, en general en aquesta assignatura, pense que és essencial per a la formació d'una mestra, ja que ens hem ensenyat coses que ens seran molt útils al llarg de la carrera i de la nostra vida laboral com a docents.
A mesura que s'avançava fent el treball se'ns ocorrien més i més idees. Pense que ha sigut emocionant preparar una programació, i sobretot, el fet de buscar els materials i tot això. En diferents pàgines web però sobretot a Pinterest hem trobat les nostres idees plasmades en activitats i projectes de classe. Ha sigut creatiu deixar volar la nostra imaginació pensant què seria millor per a les xiquetes en classe, el millor per al seu desenvolupament i per tal d'aconseguir la seua atenció i aprofundir en la seua curiositat.

Dijous, seguirem avançant en el nostre treball, "Navegant en el nostre cos".
En acabar la primera hora, Carles digué que faríem una avaluació, i aquesta fou d'una manera diferent, i entretinguda. Primer ens repartí un full a cadascú. En aquest full, havíem d'escriure per una banda alguna cosa positiva i per l'altra alguna cosa negativa.
Una vegada fet, havíem d'eixir i llançar-lo enmig del passadís. Començarem a pegar voltes al voltant per a llegir allò que havien escrit els companys. Després, agafarem un paper que no fora el nostre.

Aleshores Carles ens demanà reomplir el full, ficant si estàvem d'acord en això que estava escrit i altres. Tornàrem a repetir el procés de deixar els fulls a terra, girar, i agafar-ne un. Aquesta vegada, en el full, havíem de fer una cançó i cantar-la davant de tota la classe. Sandra i jo ens ajuntarem i férem una versió d'una cançó d'Aspencat (anomenada L'últim segon)

Cançó:

Mire al darrere i recorde

tot el treball que vam passar

si no tinguérem tants textos per reflexionar

I travessat tantes lectures

que tantes hores han costat

per aprovar l'assignatura, tindre content a Carles

i ser mestres professionals

Al principi teníem por de cantar, ja que ens moríem de vergonya, però gràcies a la confiança que ja ens transmeten les nostres companyes i després de veure les seues actuacions vam ser capaces de cantar la nostra cançoneta.
Vam passar unes hores boniques i diferents de la resta del semestre, i ens va recordar a quan a la nostra infància les mestres ens feien cantar per nadal o als balls de fi de curs, tot amb l'objectiu de gaudir i passar-ho bé a qui ens veia i escoltava.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La nadala dels refugiats

Introspecció de grup

SETMANA DEL 11-15 DE SETEMBRE